Barion Pixel

Rólunk

2010-ben alapítottuk cégünket azzal a határozott céllal, hogy a magyar pálinka- és likőrpiacra egy új, innovatív és fiatalos lendületet hozzunk, megtartva a pálinkakészítés évszázados hagyományait.

Pálinkafőzdénk hagyományos kisüsti rendszerű, teljes egészében vörösrézből készült fatüzelésű lepárló berendezéssel rendelkezik.

Az étkezési minőségű gyümölcsök feldolgozásától a késztermék palackozásáig mindent manufakturális rendszerben készítünk.

Célunk, hogy a kiváló minőségű hazai gyümölcsök páratlan íz- és aromavilágát maximálisan megőrizve olyan terméket állítsunk elő, amit elfogyasztva elégedetten mondhatjuk: Kérek még egyet!

A magyar pálinka, mint hungarikum értékei megőrzése iránti elkötelezettségünket igazolja az üzemünkben előállított pálinkatermékek kiváló minősége, melyeket bátran ajánlunk minden kedves fogyasztónknak.

Széles kínálatunkból mindenki biztosan megtalálja a számára legkedvesebb tételt, a több, mint 140 féle termékünk jelen van a hazai és nemzetközi piacokon.

Likőrjeink között megdöbbentően új ízeket fedezhetünk fel, többek között az egész világon egyedülálló, általunk kifejlesztett OPYYUM MÁKLIKŐR-t, mellyel több nemzetközi elismerést is szereztünk Kínában, Kanadában, Hollandiában.

OPYYUM : ha megkóstolja, megbabonázza!

Üzletkötőink az ország minden pontját elérik és így a lehető legrövidebb időn belül tudunk reagálni a piac új kihívásaira és igényeire.

Köszönjük, hogy megtisztelt érdeklődésével!
MP Csapata

Fizetési szolgáltatónk a Barion.
Barion
Kosár
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram